Cântăreţul Michael Bublé va deveni tată în 2013. Anunţul inedit făcut de soţia lui - VIDEO

Cântăreţul canadian Michael Bublé şi soţia lui, actriţa argentiniană Luisana Lopilato, vor deveni pentru prima dată părinţi în acest an, a anunţat artista sud-americană prin intermediul unui mesaj video postat pe site-ul YouTube.

624 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Michael Bublé va deveni tată în 2013. Anunţul inedit făcut de soţia lui - VIDEO

Michael Buble, Luisana Lopilato (Imagine: Hepta)

Înregistrarea video prezintă ecografia cu ultrasunete a unui bebeluş. Mesajul "Mini Buble!!!" este ataşat în partea superioară a imaginilor.

Pe lângă acea înregistrare video, care are o durată de 21 de secunde, Luisana Lopilato a postat şi un mesaj: "Vom avea un bebeluş în familia Bublé!".

Michael Bublé, în vârstă de 37 de ani, este un cântăreţ canadian care a câştigat trei premii Grammy. El a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie unor piese precum "Haven't Met You Yet", "Home" şi "Save the Last Dance for Me".

Michael Bublé şi Luisana Lopilato, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în anul 2011.

Actriţa argentiniană a apărut în câteva seriale de televiziune sud-americane, precum "Chiquititas, la historia" şi "Rebelde Way", şi a lucrat în trecut ca model.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici