Cântăreţul Mika a susţinut un concert caritabil pentru victimele exploziei din Beirut

  • Artistul Mika a susţinut pe Youtube concertul "I love Beirut"
  • Biletele la concertul online au costat 10 euro
  • Banii strânşi vor merge la victimele exploziilor din capitala LibanuluiBanii strânşi vor merge la victimele exploziilor din capitala Libanului
221 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Mika a susţinut un concert caritabil pentru victimele exploziei din Beirut

Cântăreţul Mika a susţinut un concert caritabil pentru victimele exploziei din Beirut

Născut la Beirut, cântăreţul Mika a susţinut azi-noapte un concert caritabil, difuzat online pe Youtube. Intitulat "I love Beirut", evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi surpriză precum Laura Pausini.

Biletele au costat 10 euro, 10 dolari sau 10 lire sterline, iar banii vor merge către două organizaţii de caritate: Crucea Roşie din Liban şi Salvaţi Copiii Marea Britanie, care lucrează pe teren pentru a-i ajuta pe locuitorii capitalei Libanului.

Muzicianul britanico-libanez a scris o scrisoare emoţionantă oamenilor din Liban la începutul lunii, în urma exploziei de la Beirut din 4 august. Artistul şi-a exprimat durerea pentru conflictele politice desfăşurate în ţara sa de origine şi dezastrul din urma exploziei.

Mika şi familia sa au părăsit Libanul din cauza războiului civil, în 1982, şi s-au mutat la Paris.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici