Cântăreţul Patrick Bruel, acuzat de exhibiţionism şi hărţuire sexuală în timpul unui masaj. O tânăra, afectată psihic de acest comportament | VIDEO

Cântăreţul francez Patrick Bruel este vizat de o anchetă preliminară pentru exhibiţionism şi hărţuire sexuală, după acuzaţiile unei angajate de la un hotel din Corsica, pe care acesta le neagă, a anunţat procurorul de Ajaccio, Eric Bouillard, citat de Le Parisien.

841 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Patrick Bruel, acuzat de exhibiţionism şi hărţuire sexuală în timpul unui masaj. O tânăra, afectată psihic de acest comportament | VIDEO

Cântăreţul Patrick Bruel, vizat de o anchetă preliminară pentru exhibiţionism şi hărţuire sexuală

Faptele ar fi avut loc pe 9 august, când artistul a avut programat un concert în Ajaccio. Acesta s-a cazat la hotelul Radisson Blu din Porticcio, a precizat procurorul, confirmând o informaţie publicată de cotidianul Le Parisien.

Fapta a fost semnalată pe 13 august, de o maseuză în vârstă de 21 de ani, care nu a dorit să depună plângere. Femeia spune că pur şi simplu a dorit "să semnaleze fapte şi un comportament deplasate" ale cântăreţului.

Potrivit lui Bouillard, Patrick Bruel a întâlnit-o pe femeie cu câteva ore înainte de concert, când el şi anturajul său au dorit să facă masaje. Aceasta a spus că artistul, care era nud, nu a vrut să se îmbrace. Cântăreţul a recunoscut acest lucru, dar a precizat că şi-a acoperit zona intimă cu un prosop când a stat pe spate.

Femeia a mai spus că Bruel a cerut să i se facă masaje "foarte speciale" în anumite zone, lucru pe care cântăreţul îl neagă, a mai precizat procurorul.

Tânăra a explicat că a fost foarte afectată psihic de acest comportament.

Procuratura a deschis o anchetă şi a audiat martori, iar Patrick Bruel a fost intervievat de autorităţi duminică seară. Artistul neagă orice gest deplasat faţă de tânără.

În vârstă de 60 de ani, Patrick Bruel este cântăreţ, compozitor, producător muzical, actor şi jucător de poker profesionist. De-a lungul carierei a lansat zece albume de studio, cel mai recent anul trecut, " Ce soir on sort…". În 2013, a primit premiul Césars pentru cel mai bun actor, pentru rolul din comedia "Le Prénom". Printre altele, a primit titlul de Cavaler al Ordinului Naţional de Merit în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici