Cântăreţul Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară

Cântăreţul Ricky Martin a anunţat, pe Instagram, că el şi soţul său, artistul vizual Jwan Yosef, au devenit părinţii lui Renn, cel de-al patrulea copil al cuplului, potrivit contactmusic.net.

5731 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară

Cântăreţul Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară

"Fiul nostru Renn Martin-Yosef s-a născut", a scris Ricky Martin pe reţeaua de socializare online Instagram.

Ricky Martin a anunţat că aşteaptă cel de-al patrulea copil în timp ce participa la un dineu organizat în Washington, ca parte a unei campanii dedicate drepturilor omului.

 

 

Cântăreţul originar din Puerto Rico, în vârstă de 47 de ani, a primit la acest eveniment un premiu pentru implicarea sa în promovarea drepturilor comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer) şi pentru acţiunile sale caritabile.

"Familia mea este aici", a spus artistul, lăudându-i pe partenerul de viaţă şi pe "frumoşii săi gemeni" Matteo şi Valentino, în vârstă de 11 ani, pe care îi creşte împreună cu Yosef, în vârstă de 35 de ani.

"Vă iubesc, sunteţi cei care îmi daţi putere, sunteţi surse de inspiraţie în fiecare zi, mă motivaţi să merg mai departe", a spus Martin.

Cântăreţul a mai vorbit despre fiica sa, Lucia, în vârstă de zece luni, "lumina vieţii" sale, care nu a fost prezentă la eveniment.

"Şi trebuie să vă anunţ că suntem însărcinaţi", a mai spus Martin, în uralele publicului. "Îmi plac familiile mari", a adăugat acesta.

Martin şi Yosef, un artist suedez de origine siriană, au o relaţie din 2016 şi s-au căsătorit în ianuarie 2018.

Ricky Martin, recompensat cu două premii Grammy, este cunoscut pentru hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional.

El a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar, de atunci, a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Taguri:
ricky martin,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici