Căpitan de rugby feminin din Australia, criticat aspru pentru un gest „dezgustător” | FOTO, VIDEO

Căpitanul de rugby feminin Liz Patu ar putea fi suspendată după ce a muşcat o jucătoare de la o echipă adversă, în timpul unui meci, relatează Yahoo Sports.

16040 afișări
Imaginea articolului Căpitan de rugby feminin din Australia, criticat aspru pentru un gest „dezgustător” | FOTO, VIDEO

Căpitan de rugby din Australia, criticat aspru pentru gestul „dezgustător” | FOTO, VIDEO

Se pare că Patu a muşcat o jucătoare adversă în timpul meciului dintre Queensland şi Western Australia Super W. Rebecca Clough, atacantul echipei Queensland a raportat incidentul câtre antrenorul Lara West, întinzând braţul şi arătându-i muşcătura.

Patu va apărea în faţa sistemului judiciar luni seară, unde, dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi suspendată până la patru ani.

Comentatorul din timpul meciului a spus că imaginile cu incidentul sunt incriminatoare. „Este destul de condamnabil din ce am văzut”, spune Drew Mitchell. „Cred că vom auzi mai multe detalii şi aşa şi trebuie”, adaugă acesta.

„Este un gest dezgustător şi nu face parte din jocul nostru, în special din partea unui căpitan”, adaugă Mitchell.

După ce a vorbit cu Clough, antrenorul West a fost neclintită în atitudinea sa faţă de comportamentul căpitanului.

„Mi-a arătat braţul cu urmele de muşcătură”, a spus West. „Nu am văzut ce s-a întâmplat, aşa că nu pot să mă decid deocamdată. Dar când o să văd, acea persoană va pleca”, adaugă West.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici