Caravana "Românii au talent" - sute de ore de filmare şi mii de kilometri pentru un show total

Caravana "Românii au talent" pentru cel de-al treilea sezon al show-ului de la Pro TV, care va începe în curând, s-a încheiat, după mii de kilometri parcurşi prin toată ţara, sute de ore de filmare, mii de spectatori, talente şi zeci de întâmplări amuzante, informează postul de televiziune.

853 afișări
Imaginea articolului Caravana "Românii au talent" - sute de ore de filmare şi mii de kilometri pentru un show total

Caravana "Românii au talent" - sute de ore de filmare şi mii de kilometri pentru un show total

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, juraţii emisiunii de la Pro TV, împreună cu cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, s-au plimbat prin cele mai mari oraşe ale ţării pentru a descoperi noi legende autohtone. Craiova, Cluj, Oradea, Timişoara, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele incluse pe harta talentului. Fiecare dintre ele se poate lăuda cu talente impresionante şi poveşti ce merită ascultate.

Craiova este oraşul mireselor furate, în Oltenia fiind deja un obicei ca miresele să fie aduse în noaptea nunţii la "Românii au talent". Şi de această dată, în cadrul show-urilor, pe scena teatrului "Marin Sorescu" a apărut o mireasă adusă de domnişoarele de onoare. Acesta a fost motivul perfect pentru ca "şefii" să intre în acţiune. Piesa "You sexy Pavel Bartoş" a răsunat în tot teatrul, iar Pavel a făcut deliciul publicului luând domnişoarele la dans.

La Timişoara, Andi Moisescu a susţinut primul său recital în faţa unui public de sute de spectatori. Acesta a luat chitara unuia dintre concurenţi şi a început să cânte, spre bucuria celor din sală. Smiley şi Pavel Bartoş i-au sărit în ajutor cu o coregrafie pentru ca momentul să fie complet. Mihai Petre a avut parte şi el de un moment care a încântat publicul. Juratul a fost invitat la dans de o concurentă care a venit să-şi demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost în picioare când cei doi au început să danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit şi ea pe scenă, demonstrând că nu este doar o cântăreaţă extraordinară, ci şi o foarte bună dansatoare. Smiley şi Pavel Bartoş au intrat şi ei în joc cu o coregrafie în stil propriu.

La Cluj, show-ul s-a mutat de pe scenă şi în culise, unde "şefii" au făcut propriul lor spectacol: s-au transformat în indieni, au sărit la trambulină, au făcut tumbe şi au dansat alături de concurenţi. Tot la Cluj a venit şi Cristian Gog, câştigătorul celui de-al doilea sezon, de această dată în calitate de spectator. Aflat în culise alături de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit şi el o transformare, sub bagheta lui Smiley - Charlie Chaplin, personajul preferat al cântăreţului.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale show-urilor de la Oradea a fost prezenţa pe scenă a unui băieţel care a cântat prin telefon pentru tatăl lui, aflat în Afganistan. Copilul şi-a dorit ca tatăl lui să îl poată auzi şi, astfel, să simtă că are parte de susţinerea lui. Numărul său a impresionat nu doar juriul, ci şi publicul, care l-a aplaudat îndelung.

Un lucru inedit al show-urilor de la Iaşi a fost faptul că Smiley s-a aflat în pauză vocală totală. Echipa de la "Românii au talent" a găsit însă soluţia: Smiley a fost înconjurat de cartoane pe care erau inscripţionate tot felul de reacţii sau expresii care-i sunt specifice. "Eu cred că e o premieră! Prima filmare în care prezentatorul nu vorbeşte! A fost dificil, pentru că au fost numere la care aş fi strigat în gura mare, aşa erau de spectaculoase, sau altele la care aş fi râs în hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele", a povestit Smiley.

Bucureştiul nu a fost nici el mai prejos, pentru că şi aici surprizele s-au ţinut lanţ. Smiley şi Pavel Bartoş au avut o apariţie surprizătoare, venind pe scenă cu o motocicletă. Mai precis, Pavel pe motocicletă, împins de Smiley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici