Care este adevărată? Un mire s-a trezit la nuntă cu două mirese | VIDEO

O filmare de la o nuntă a devenit virală pe reţelele sociale, după ce fosta iubită a mirelui apare la altar purtând tot o rochie de mireasă, întrerupe ceremonia, în tot acest timp „cealaltă” mireasa uitându-se şocată, relatează mirror.co.uk.

5174 afișări
Imaginea articolului Care este adevărată? Un mire s-a trezit la nuntă cu două mirese | VIDEO

Mireasa în şoc După căsătoria lui Ex prăbuşeşte nunta lor purtând o rochie de mireasă

Fosta iubită îl apucă pe mire, cade în genunchi şi ţipă „E vina mea!”. Aceasta poate fi văzută cum îi cere mirelui să se întoarcă la ea, în timp ce mireasa se uită complet şocată.

Incidentul ar fi izbucnit la o ceremonie din China, atunci când mirele era pe punctul de a săruta mireasă pe scenă. Mireasa a ales să plece în timpul dramei jenante, vizibil supărată.

Potrivit postului Star Video, afiliat Hunan Legal Channel, mirele s-a despărţit de fosta iubită, deoarece personalităţile lor nu se potriveau.

Fosta lui iubită i-a cerut să o ierte şi să-i mai dea o şansă, scrie mirror.co.uk.

La un moment dat în timpul dramei, maestrul de ceremonie încearcă să salveze situaţia citând un proverb celebru „dacă întrebaţi viaţa ce este iubirea, este să vă dedicaţi viaţa altcuiva".

În ciuda faptului că mirele a încercat să consoleze mireasa, aceasta era vizbil afectată şi a părăsit scena la scurt timp.

Utilizatorii de pe reţelele sociale şi-au exprimat sprijinul pentru mireasă şi au ironizat-o pe fosta prietenă.

„Nu distrugeţi relaţia altora pentru a vă satisface propria obsesie", sau „tocmai din acest motiv nu poţi păstra o prietene cu un fost partener", sunt câteva dintre comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici