Care este cea mai invidioasă femeie din zodiac

Astrele joacă un rol foarte important asupra personalităţii, comportamentelor şi trăsăturilor noastre, scrie ONE.

6140 afișări
Imaginea articolului Care este cea mai invidioasă femeie din zodiac

Care este cea mai invidioasă femeie din zodiac

Tocmai de aceea, multe dintre acestea se îndreaptă şi către o zonă negativă, unele femei având defecte majore pe care le pot corecta, evident.

Invidia se numără printre aceste defecte şi, pentru că există femei care nu acceptă ideea că alte persoane pot fi cu un pas în faţa lor sau pot avea o situaţie mai bună, femeia Balanţă se încadrează cel mai bine în această categorie, potrivit ONE.

Femeia născută în zodiac Balanţă nu suportă să vadă că altcineva o duce mai bine decât ea şi întotdeauna va vedea situaţiile de acest gen ca pe nişte competiţii. Deşi crapă de ciudă, nu va lăsa să se vadă şi va încerca să pară calmă şi liniştită. Dar când nu o vede nimeni, sentimentul de inferioritate o face să se tăvălească pe jos în plânsete.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici