Care sunt cele mai bogate familii din lume şi cu ce sume se laudă. Pandemia nu le-a oprit din a face bani

  • Cea mai bogată familie din lume are o avere estimată la 250 de miliarde de dolari
  • Unele familii şi-au sporit averile prin vânzarea testelor COVID-19
  • În total, anul acesta, cele mai bogate 25 de familii din lume, şi-au mărit averile cu 1,4 trilioane de dolari
2457 afișări
Imaginea articolului  Care sunt cele mai bogate familii din lume şi cu ce sume se laudă. Pandemia nu le-a oprit din a face bani

Care sunt cele mai bogate familii din lume

În timp ce toată lumea are de suferit din cauza crizei COVID-19, cele mai bogate familii din lume continuă să îşi mărească averile.

  • Pe primul loc în topul celor mai bogate familii din lume, se afla familia Walton. Ei sunt americanii care au cel mai mare lanţ de hypermarket-uri din lume, Walmart. Averea lor este estimată acum la 250 de miliarde de dolari, asta după ce 25 de miliarde au fost adăugate doar în ultimul an. Compania a fost înfiinţată în 1962, iar primul magazin a fost deschis în statul american Arkansas.
 
 
  • Pe locul doi, îl găsim pe indianul Mukesh Dhirubhai Ambani, care este cel mai bogat om din Asia. Din aprilie, Ambani a atras peste 20 de miliarde de dolari investiţii în platformele sale digitale, astfel mărindu-şi averea cu 61%. 
 
  • Dinastia elveţiană Oeri-Hoffmann s-a îmbogăţit în ultima vreme din vânzarea testelor COVID-19. Aşa au reuşit să îşi crească averea cu 24%.
 
  • Mai apoi, familia Johnson avea anul trecut o avere de 9 miliarde de dolari. Acum, averea lor este estimată la 46 de miliarde. Ei deţin Fidelity Investments, compania fondată în 1946, în Boston.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici