Care sunt pretenţiile lui Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Starul latino-pop Enrique Iglesias vine pe 12 mai la Romexpo să cânte despre "Sex and Love"- acesta-i sloganul sub semnul căruia stă mega-show-ul lui Enrique. Starul a cerut să se deplaseze prin Bucureşti într-un Mercedes, să i se înlesnească şedinţe spa, iar la masă să i se servească creveţi sălbatici.

4734 afișări
Imaginea articolului Care sunt pretenţiile lui Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Care sunt pretenţiile lui Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Ce va face staff-ul lui Enrique Iglesias, de 30 de persoane?

Va avea grijă că sunetul să fie impecabil, se arată într-un comunicat de presă.

Enrique vrea să se deplaseze cu un Mercedes din gama de lux şi să să se relaxeze la spa în România.

Enrique Iglesias a solicitat ca pe toată perioada şederii sale la Bucureşti să se deplaseze cu o maşină Mercedes din gama de lux, să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, după concert.

Care va fi meniul lui Enrique la Bucureşti?

Latin lover-ul va mânca: preparate din muşchi de vită, import America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia. Enrique Iglesias este tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone.

Ambient dichisit pentru latin lover-ul Enrique

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheaţă, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcina de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

Biletele pentru concertul lui Enrique Inglesias pot fi cumpărate atât online, prin www.eventim.ro precum şi de la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici