Carla's Dreams a lansat videoclipul noului single "Imperfect", marţi seară

Formaţia Carla's Dreams a lansat marţi seară, 6 septembrie, pe Youtube, videoclipul piesei "Imperfect", care în 19 ore de la publicare a adunat peste 750.000 de vizualizări.

2666 afișări
Imaginea articolului Carla's Dreams a lansat videoclipul noului single "Imperfect", marţi seară

Carla's Dreams a lansat videoclipul noului single "Imperfect", marţi seară

Videoclipului noului single compus şi produs de băieţi împreună cu Alex Cotoi, poate fi vizionat la acest link: https://www.youtube.com/watch?v=K9HO23XjfZc. Clipul a fost filmat în Bucureşti în regia lui Român Burlacă, Dop George Secrieru, echipa BR Films, potrivit unui comunicat al casei de discuri Global Records.

Mesajul versurilor este că, indiferent de împerfecţiunile oamenilor, aceştia îşi găsesc la un moment dat sufletul pereche, iar iubirea adevărată trebuie să învingă în faţă prejudecăţilor pe care societatea le creează. "Pentru că vă iubim, pentru că sunteţi alături de noi. Mulţumim! V-am cuprins", au spus cei de la Carla's Dreams, extrem de recunoscători fanilor pentru toată susţinerea de până acum.

În urmă cu şase zile (pe 1 septembrie), trupa a lansat "Треугольники" (Triunghiuri), piesă ce va fi inclusă pe albumul în limba rusă la care lucrează, compusă de ei şi produsă împreună cu Alex Cotoi. Până la data de 7 septembrie videoclipul piesei a adunat peste 1,1 milioane de vizualizări pe Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=kWyHOrUKAzM).

Trupa reprezintă unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune şi unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova şi România, au reuşit să cucerească publicul într-un timp relativ scurt.

Carla's Dreams sunt artiştii cu un aspect nonconformist (îşi ascund trăsăturile feţei prin diverse picturi), talentaţi şi creativi, care au cucerit România prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu Inna, Antonia sau Delia.

De la începutul acestui an trupa a iscat mai multe controverse (au fost acuzaţi de plagiat; au fost reclamaţi la CNA pentru versurile şi imaginile din videoclipuri). De asemenea, în cursul zilei trecute au circulat în presă imagini cu chipurile nemachiate ale membrilor formaţiei, în urma unor fotografii realizate şi publicate de paparazzi ruşi. Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a reacţionat pe pagina sa de Facebook, criticând dur gestul acelor jurnalişti (http://www.mediafax.ro/life-inedit/membrii-formatiei-carla-s-dreams-demascati-de-presa-rusa-primarul-chisinaului-a-reactionat-foto-15665439).

Cele mai recente single-uri "Acele", "Te Rog" şi "Sub pielea mea", au peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube şi locul 1 pe radio şi TV în România, concerte în toată ţara şi recunoaştere internaţională. Piesa "Sub pielea mea #eroina" a cucerit radiourile din Rusia, Franţa, dar şi India, China. Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde băieţii au fost în turneu de promovare împreună cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri şi televiziuni, pe locul 7 în top Shazam Rusia şi pe locul 5 în iTunes Rusia.

"Sub Pielea Mea" a fost pe locul 11 în Top Shazam Worldwide, devansând artişti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele sau Major Lazer. De asemenea, este în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croaţia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria şi Italia.

La finalul lunii septembrie, trupa va merge în turneu de promovare în Franţa şi va susţine concerte în Dubai, precum şi în România, Rusia, Moldova.

Totodată, solistul trupei este unul dintre juraţii/ antrenori din cadrul emisiunii-conucurs "X Factor", show de divertisment difuzat de Antena 1.

Pe site-ul http://globalrecords.com/shop/carlas-dreams/, Carla's Dreams are o linie de tricouri, hanorac şi CD pentru fanii care îşi doresc să poarte produse cu însemnele trupei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici