Carnavalul va fi abordarea tematică din acest sezon la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Tema Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, va fi, în acest sezon, carnavalul, lucrările de constucţie a obiectivului turistic urmând să înceapă în jurul datei de 1 decembrie, dacă vremea va fi favorabilă, până în prezent aproximativ 200 de turişti făcând rezervări.

192 afișări
Imaginea articolului Carnavalul va fi abordarea tematică din acest sezon la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac

Carnavalul va fi abordarea tematică din acest sezon la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit Adelinei Grigoroiu, directorul de marketing al Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, unicul de acest fel din sud-estul Europei, turiştii au început să facă rezervări încă din timpul verii, numărul acestora ajungând, până în prezent, la 200.

Grigoroiu a afirmat că aproximativ 80 la sută din rezervări au fost făcute de turişti străini.

Tema hotelului va fi, în acest sezon, carnavalul, construcţia urmând să înceapă în 1 decembrie, dacă vremea va permite acest lucru.

"La Bâlea Lac a început încet să îngheţe, au fost şi câţiva fulgi de zăpadă, iar dacă vremea va fi favorabilă, construcţia hotelului va începe în jur de 1 decembrie", a declarat Adelina Grigoroiu.

Hotelul va avea 12 camere, fiecare fiind decorată în ton cu tema generală a carnavalului.

Totodată, va fi construit din nou şi "satelitul" hotelului, o construcţie de tip molecular, formată din trei încăperi iglu, realizate pentru prima dată sezonul trecut. Cele trei igluuri anexate hotelului vor avea ca temă Rio de Janeiro, Veneţia şi Berlin.

Preţul unei camere duble, atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât şi în restul sezonului este de 300 de lei pe noapte, respectiv 400 de lei pe noapte la iglu.

Dacă totul merge conform planului, hotelul va fi deschis în 25 decembrie, ca în fiecare an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici