Carrie Bradshaw revine pe micile ecrane. Cine va juca rolul principal în "The Carrie Diaries", serialul despre tinereţea personajului - FOTO

Producătorii serialului "Totul despre Sex" / "Sex and The City" au ales actriţa care va juca rolul principal în "The Carrie Diaries", serialul despre tinereţea lui Carrie Bradshaw.

508 afișări
Imaginea articolului Carrie Bradshaw revine pe micile ecrane. Cine va juca rolul principal în "The Carrie Diaries", serialul despre tinereţea personajului - FOTO

Sarah Jessica Parker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

AnnaSophia Robb, o actriţă americană de numai 18 ani, a fost aleasă pentru rolul din "The Carrie Diaries", a cărei acţiune se petrece înaintea producţiilor "Totul despre sex", scrie Daily Mail.

"Când AnnaSophia Robb a intrat în cameră (la audiţii), am ştiut că am găsit ceea ce căutam. Graţia ei, inteligenţa, simţul umorului şi natura ei empatică o fac să fie fata perfectă pentru a o personifica pe tânăra Carrie Bradshaw. Faptul că ea iubeşte o pereche de pantofi cu toc nu poate dăuna nimănui", a declarat Amy B.Harris, producătorul executiv al show-ului.

Iar faptul că în echipa de producţie a fost cooptat şi stilistul Eric Daman, câştigătorul unui premiu Emmy, care a lucrat şi la seria originală, iar acum este designerul costumelor din serialul "Gossip Girl", a făcut ca transformarea tinerei actriţe să fie una spectaculoasă.

"După ce am colaborat la alegerea hainelor pentru Carrie pe care noi o cunoaştem şi o iubim, acum sunt onorat să fiu ales pentru a continua ştafeta şi să descoperim tânăra care era Carrie Bradshaw şi care a reuşit să se transforme într-o femeie atât de complexă", spune Eric Daman.

Probabil că mulţi vor spune că încercarea de a o îmbrăca pe AnnaSophia la fel ca pe mai matura Carrie nu este un lucru chiar corect, deoarece aceasta a mărturisit în faimosul serial că a avut destule probleme financiare când era tânără.

Însă Robb a primit deja aprobarea actriţei Sarah Jessica Parker: "Mi-a trimis o scrisoare. Şi eu i-am răspuns la rândul meu. M-a încurajat, a fost foarte ok", a dezvăluit AnnaSophia Robb.

Tânăra actriţă americană este cunoscută pentru rolul ei secundar din filmul "Charlie şi Fabrica de Ciocolată", când a apărut alături de Johnny Depp în rolul fetiţei răsfăţate Violet Beauregarde. Avea atunci numai 11 ani. Anul trecut, AnnaSophia Robb a apărut în filmul "Soul Surfer", primul ei rol principal.

Când au început să apară zvonurile conform cărora cartea "The Carrie Diaries" va fi transpusă într-un film, Blake Lively, din serialul "Gossip Girl - Intrigi la New York", era favorită pentru acest rol. Producătorii au decis însă că la 24 de ani actriţa este prea în vârstă pentru a juca personajul. Acţiunea filmului se va concentra pe ultimul an de liceu al lui Carrie, acţiunea petrecându-se în New York în anii '80. Dintre celelalte trei personaje, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) şi Miranda (Cynthia Nixon), doar Samantha Jones, interpretată până acum de actriţa Kim Cattrall, va mai apărea în noua serie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici