Cărţile lui Gregorian Bivolaru, lansate la Cluj în absenţa autorului

Trei cărţi ale lui Gregorian Bivolaru, „profesor de yoga”, au fost lansate, vineri, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internaţional de Carte Transilvania (FICT), în absenţa autorului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

697 afișări
Imaginea articolului Cărţile lui Gregorian Bivolaru, lansate la Cluj în absenţa autorului

Cărţile lui Gregorian Bivolaru, lansate la Cluj în absenţa autorului

Adrian Rădulescu, reprezentant al editurii care a tipărit volumele, a declarat, vineri, că volumele se vând foarte bine şi că acestea au fost scrise de Guru în perioada în care era în străinătate.

„Am lansat trei cărţi ale lui Gregorian Bivolaru referitoare, prima, la clorura de magneziu, care este un remediu uimitor, o alternativă la medicamente, ajută la vindecarea unor răni, apoi una despre tehnici yoghine simple, accesibile oricui, care generează efecte benefice intense, şi ultima despre tainele dezvăluite ale argintului coloidal care, de asemenea, poate avea efecte de ameliorare a unor boli. Lansarea s-a făcut în absenţa autorului care a scris volumele în perioada când era în străinătate, dânsul fiind un adept al terapiilor alternative. Volumele se vând foarte bine”, a spus Rădulescu.

Două dintre cărţile lansate se vând cu 16 lei, iar una cu 8 lei, acestea având ca date de apariţie anii 2017, 2013 şi 2011.

La standul editurii care a tipărit cărţile lui Gregorian Bivolaru, „profesor de yoga”, sunt prezente peste 20 de volume ale acestuia.

Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA. El este suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici