Casa Albă s-a interesat dacă este posibilă adăugarea unui nou preşedinte pe Muntele Rushmore

  • Anul trecut, o asistentă a Casei Albe a adresat o întrebare biroului guvernatorului din Dakota de Sud, Kristi Noem
  • Casa Albă a fost interesată dacă este posibil să fie adăugaţi mai mulţi preşedinţi pe Muntele Rushmore, a raportat sâmbătă The New York Times, citând o sursă anonimă, familiară cu conversaţia.
  • Guvernatorul i-a oferit în iulie cadou preşedintelui Trump o replică de patru metri a Muntelui Rushmore, cu chipul acestuia adăugat.
3685 afișări
Imaginea articolului Casa Albă s-a interesat dacă este posibilă adăugarea unui nou preşedinte pe Muntele Rushmore

Casa Albă s-a interesat dacă este posibilă adăugarea unui nou preşedinte pe Muntele Rushmore

Noem şi-a amintit prima întâlnire cu Trump în biroul oval: „Am spus: Domnule preşedinte, ar trebui să veniţi cândva la Dakota de Sud. Avem Muntele Rushmore ”.

Conform lui Noem, Trump i-a răspuns: „Ştiţi că este visul meu să am faţa pe Muntele Rushmore?”

"Nu este posibil să sculptăm faţa unui al cincilea preşedinte în monumentul naţional Mount Rushmore din Dakota de Sud - nu a mai rămas o suprafaţă sigură pentru această operaţiune", a trasmis Serviciului Parcului Naţional, relatează Business Insider.

Când Trump a vizitat monumentul la începutul lunii iulie pentru un discurs ţinut de Ziua Independenţei, ea l-a întâmpinat cu un model de patru metri al Mount Rushmore, cu faţa sa sculptată, a relatat Times, citând o sursă familiară cu schimbul.

Ştirea a venit pe fondul unor zvonuri conform cărora Noem ar putea să îl înlocuiească pe vicepreşedintele Mike Pence în cursa lui Trump pentru un nou mandat.

Adăugarea unei alte feţe pe Muntele Rushmore nu este posibilă. În timp ce se pare că există un loc în dreapta lui George Washington, suprafaţa stâncii este instabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici