Casa lui Elvis Presley va putea fi vizitată într-un tur virtual

  • Graceland, fosta reşedinţă a lui Elvis Presley, va fi deschisă publicului pentru un tur virtual
  • Turul de două ore va plimba vizitatorii prin fosta casă a regelui din Memphis
  • Preţul unui bilet va fi de 100 dolari, iar evenimentul va avea loc în 3 zile diferite
111 afișări
Imaginea articolului Casa lui Elvis Presley va putea fi vizitată într-un tur virtual

Casa lui Elvis Presley va putea fi vizitată într-un tur virtual

Dacă ţi-ai dorit să ajungi la Graceland, acum o poţi face. Casa regelui Elvis va putea fi vizitată virtual.

Turul de două ore te va plimba prin fosta casă a regelui din Memphis. Aceasta a fost transformată în muzeu. Pentru suma de 100 de dolari ajungi şi în grădina meditaţiei acolo unde este îngropat artistul.

Mai este inclus şi un tur în avionul privat al lui Presley, dar şi o promenadă prin colecţia de artefacte care au aparţinut cântăreţului. Cei care vor cumpăra bilet pentru turul virtual îl vor putea revedea de câte ori îşi doresc timp de 72 de ore.

În fiecare an, Graceland este vizitată de sute de mii de turişi însă anul trecut vizitele au scăzut drastic. Ba chiar reşedinţa a fost închisă pentru câteva săptămâni.

„Vom vizita avioanele lui Elvis, veţi vedea costumele, discurile de aur şi chiar şi Cadillacul roz al lui Elvis. Aşa că de ce să nu mi te alături pentru un tur personal al casei Graceland a lui Elvis?”, spune Angie Marchese, vicepreşedintele arhivelor Graceland 00.39 

Tururile locuinţei lui Elvis vor fi organizate pe 27 ianuarie, 25 februarie şi 25 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici