Casă modulară pe care poţi s-o muţi oriunde

  • Gosho Stefanov, un designer clujean, a creat o casă modulară de doar 30 de metri pătraţi, complet mobilată şi utilată
  • Casa are un design excepţional şi costă în jur de 30.000 de euro
  • Modelul pilot a fost vândut la scurt timp de la lansare şi pentru că cererea este mare, clienţii au fost trecuţi pe lista de aşteptare
4729 afișări
Imaginea articolului Casă modulară pe care poţi s-o muţi oriunde

FOTO: Facebook GOSHO studio

Cum ar fi să îţi muţi locuinţa oriunde îţi doreşti? O casă modulară îţi dă această libertate. Gosho Stefanov, un designer din Cluj a creat o casă modulară în stil scandinav care poate fi montată oriunde. Locuinţa vine la cheie, e complet mobilată şi poate fi transportată în maximum o zi cu o platformă de tip trailer şi o macara. Preţul unei astfel de case porneşte de la 30.000 de euro. Când a văzut casa, Paula nu a stat pe gânduri şi a cumpărat-o. Vrea să o monteze într-un sat de lângă Cluj într-o curte plină cu verdeaţă.

„Casa noastră are 30 de metri pătraţi. Poţi să îţi alegi oricând ce fel de privelişte poţi să ai. Are o bucătărie complet amenajată cu absolut tot ce îţi doreşti şi o toaletă foarte mişto cu un geam foarte mare şi poţi să te bucuri în natură de un duş elegant şi modern”, spune Alexandra Crăciun, marketing manager.

„Eu de multă vreme visam la aşa ceva. Nu o iau numai aşa ocazional. O să fie un loc să trăiesc acolo. Dacă eşti un om care ştii să drămuieşti banii, nu e o chestie greu de cumpărat”, crede Paula Rădulescu, una dintre cliente. Întrebată care a fost prima impresie după ce a întrat în casă, ea răspunde: „Wow. A fost exact ce mă aşteptam.”

„Modulară înseamnă că poţi să îţi cumperi de la 30 de metri pătraţi, la 60 şi chiar mai mare. Costă undeva de la 30.000 de euro în funcţie de opţiunile pe care le adaugi. Durează cam două luni de zile. Noi o facem aici, la Cluj. Avem listă de aşteptare pentru ele”, mai spune Alexandra Crăciun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici