„Casa reptilelor”. O femeie a fost găsită moartă, cu un piton în jurul gâtului. Avocat: „Era înnebunită după şerpi. Avea 140”

O femeie a fost găsită moartă în statul american Indiana cu un piton de 2,4 metri înfăşurat în jurul gâtului, potrivit BBC. Laura Hurst, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită fără viaţă după ce poliţia a fost chemată la o proprietate din oraşul Oxford.

7192 afișări
Imaginea articolului „Casa reptilelor”. O femeie a fost găsită moartă, cu un piton în jurul gâtului. Avocat: „Era înnebunită după şerpi. Avea 140”

O femeie a fost găsită moartă în Indiana cu un piton înfăşurat în jurul gâtului

În casă erau 140 de şerpi, despre care se crede că era folosită special pentru adăpostirea animalelor.

Aproximativ 20 dintre şerpi îi aparţineau Laurei Hurst, care vizita proprietatea de două ori pe săptămână.

Femeia a fost găsită cu animalul încolăcit în jurul gâtului de un vecin care a sunat la poliţie, dar echipele de intervenţie nu au mai putut face nimic pentru a o resuscita.

Taguri:
sua,
piton,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici