Casa tradiţională care se ridică în doar şase ore, la un preţ de chilipir | GALERIE FOTO, VIDEO

Pentru mulţi o casă la curte pare un lucru prohibit, din cauza preţurilor practicate de dezvoltatorii imobiliari. Dar există şi variante mai accesibile.

1540 afișări
Imaginea articolului Casa tradiţională care se ridică în doar şase ore, la un preţ de chilipir | GALERIE FOTO, VIDEO

Casa tradiţională ce poate fi contruită în doar şase ore, la un preţ de chilipir | GALERIE FOTO, VIDEO

VEZI GALERIA FOTO AICI 

M.A.Di, o alternativă a caselor tradiţionale, a fost realizată de italianul Renato Vidal, şi costă 33 de mii de euro. Mai mult, poate fi asamblată de trei oameni în aproximativ în 6 ore, se arată pe site-ul companiei.

Casa este certificată seismic şi vine în două variante de 88,4 mp (33 de mii de euro) şi una de 275 mp (73 de mii de euro).

Casa poate fi construită şi fără o fundaţie de ciment, iar odată structura asamblată se pot adăuga panouri solare, sistem cu alimentare cu apă şi de iluminare. Timpul de livrare este de până la 60 de zile după acceptarea design-ului final al casei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici