Căsătorii 3D în noaptea de Revelion

Un număr de 13 cupluri din Piteşti au ales noaptea trecerii dintre ani pentru a-şi uni destinele, mirii fiind filmaţi în format 3D de către fiica primarului Tudor Pendiuc şi soţul acesteia, urmând ca tinerii căsătoriţi să primească gratuit imaginile după ce vor fi prelucrate.

1332 afișări
Imaginea articolului Căsătorii 3D în noaptea de Revelion

Căsătorii 3D în noaptea de Revelion

Ca şi în anii precedenţi, căsătoriile la trecerea dintre ani au stârnit interesul tinerilor, astfel că la intrarea în sală a fost înghesuială, ordinea fiind restabilită de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc.

"Nu ştiu pe unde este mirele, dar îl găsesc, nu este nicio problemă, o fi pe afară. Oricum îl aştept, am răbdare destulă", a declarat o tânără.

Primarul Tudor Pendiuc a spus că tradiţia căsătoriilor în noaptea trecerii dintre ani a început la Revelionul 1999-2000, iar timp de 12 ani, în Piteşti au fost oficiate 250 de căsătorii. În premieră, anul acesta, cuplurile au fost filmate în format 3D, ideea aparţinând Emei Pendiuc, fiica primarului Tudor Pendiuc, şi soţului acesteia, cei care de altfel au filmat şi vor prelucra imaginile.

"În cursul lunii ianuarie fiecare pereche va intra în posesia CD-ului cu filmarea 3D a momentului unirii destinelor, pus la dispoziţie gratuit de către noi. După oficierea căsătoriei, tinerii au primit certificatul şi cadouri, constând în obiecte de uz casnic, calendare, agende şi şampanie. Este o tradiţie la Piteşti, noi am fost primii în România, aici la Piteşti, la Revelionul dintre 1999 şi 2000 când am oficiat astfel de căsătorii la trecerea dintre ani. Sunt peste 250 de căsătorii oficiate în 12 ani, cel mai mare număr dintr-un an fiind de 25", a declarat primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc.

Pendiuc a precizat că toate căsătoriile au fost oficiate de el, deoarece "primarul le-a iniţiat şi este o datorie, o onoare şi o plăcere ca tradiţia să continue".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici