Căsătoriţi în secret. Miley Cyrus a confirmat, după mai multe zile, căsătoria cu actorul Liam Hemsworth

Vedeta pop Miley Cyrus şi-a confirmat căsătoria cu partenerul său, actorul australian Liam Hemsworth după ce a postat imagini cu ea în rochia de mireasă.

2533 afișări
Imaginea articolului Căsătoriţi în secret. Miley Cyrus a confirmat, după mai multe zile, căsătoria cu actorul Liam Hemsworth

Căsătoriţi în secret. Miley Cyrus a confirmat, după mai multe zile, căsătoria cu actorul Liam Hemsworth

Ea a difuzat imagini de la nuntă, în care se îmbrăţişează cu actorul australian sau dansează.

Evenimentul a avut loc duminică, la o altă proprietate deţinută de Cyrus, în Franklin, Tennessee. A fost o mică ceremonie la care au participat familia şi prietenii apropiaţi, scrie BBC. 

 

 

 

Cuplul s-a întâlnit cu aproape un deceniu în urmă pe platourile de filmare la The Last Song.

În noiembrie, cei doi şi-au pierdut locuinţa în incendiile devastatoare din statul California. 

Cuplul a devenit public în 2012, dar apoi după mai mult timp de despărţire, în 2015 s-a reunit.

Cântăreaţa a revizuit recent versurile lui Santa Baby, transformând clasicul de Crăciun într-un imn feminist.

Ea a cantat versiunea ei laThe Tonight Show cu Jimmy Fallon dupa ce a subliniat ca versurile ii cer lui Mos Craciun "o masina, un yacht si cecuri" in schimbul unui "cârlig cu Santa".

În versiunea ei, ea a spus că nu are nevoie de cadouri de la Mos Craciun pentru că poate să-şi cumpere "propriile lucruri blestemate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici