Căsnicia top-modelului Kate Moss, la un pas de a se destrăma

Top-modelul britanic Kate Moss şi soţul ei, rockerul Jamie Hince, se află la un pas de divorţ şi le-au mărturisit prietenilor apropiaţi că mariajul lor s-a încheiat, deoarece problemele dintre ei au depăşit punctul în care ar fi putut să fie rezolvate, informează contactmusic.com.

226 afișări
Imaginea articolului Căsnicia top-modelului Kate Moss, la un pas de a se destrăma

Căsnicia top-modelului Kate Moss, la un pas de a se destrăma - presă (Foto: AFP)

Modelul britanic şi soţul ei, care s-au căsătorit în 2011, le-au spus unor prieteni apropiaţi că relaţia lor nu mai poate fi "reparată", iar rockerul Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, aşteaptă ca soţia lui "să îşi continue viaţa" şi să demareze procedura de divorţ.

"Practic, nu mai formează un cuplu căsătorit. Căsnicia lor a trecut de punctul de la care nu mai există întoarcere. Jamie aşteaptă ca ea (Kate Moss, n.r.) să îşi continue viaţa şi să demareze procedura de divorţ", a declarat o sursă din anturajul cuplului.

"Niciunul dintre ei nu se grăbeşte, însă ambii bănuiesc că nu va exista o împăcare. Acceptă faptul că vor trebui, probabil, să facă o declaraţie publică, dar nu vor să fie forţaţi să facă acest lucru", a adăugat aceeaşi sursă.

Un alt apropiat al cuplului a dezvăluit pentru tabloidul The Sun că problemele din căsnicia celor doi ar fi fost cauzate de faptul că renumitul fotomodel britanic era mult prea geloasă pe relaţiile de prietenie ale soţului ei cu alte femei.

De asemenea, mulţi dintre prietenii comuni ai cuplului au decis în urma despărţirii celor doi - despre care presa britanică afirmă că s-ar fi produs în urmă cu mai multe săptămâni - să îşi continue relaţiile amicale cu Jamie Hince şi să întrerupă orice formă de comunicare cu Kate Moss.

"Toată lumea îi ia partea lui Jamie şi s-a întristat pentru el. Ea a ars multe punţi în ultimele luni", a adăugat aceeaşi sursă.

Foto: Mediafax Foto

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.

Kate Moss şi Jamie Hince s-au căsătorit pe 1 iulie 2011 în Marea Britanie. Kate Moss are o fiică, Lila Grace, născută în 2002, ce provine din relaţia cu editorul de modă Jefferson Hack.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici