Câştigătorii NME Award pentru cel mai bun videoclip: Toate femeile din România arată ca nişte vampiri - VIDEO

Solistul trupei britanice Hurts, câştigătoarea NME Award pentru cel mai bun videoclip, care a fost filmat în România, a declarat, că toate româncele arată ca nişte vampiri, într-un mesaj înregistrat şi difuzat la gala de decernare a premiilor revistei New Musical Express, miercuri seară, la Londra.

693 afișări
Imaginea articolului Câştigătorii NME Award pentru cel mai bun videoclip: Toate femeile din România arată ca nişte vampiri - VIDEO

Câştigătorii NME Award pentru cel mai bun videoclip:Toate femeile din România arată ca nişte vampiri

Grupul britanic a explicat, într-un mesaj înregistrat, motivele pentru care au ales să filmeze în România videoclipul piesei "Sunday", desemnat câştigător în cadrul galei de miercuri seară, ce a avut loc la Brixton O2 Academy din Londra, informează nme.com.

În acel mesaj înregistrat, ce a fost prezentat parţial şi la gala NME Awards 2012, Theo Hutchcraft, solistul trupei Hurts, a declarat că grupul din care face parte a decis să filmeze toate videoclipurile sale în România. Invitat să explice motivele din spatele acestei decizii, solistul grupului Hurts a declarat: "Este o ţară frumoasă şi toate femeile (din România, n.r.) arată ca nişte vampiri. E o ţară minunată pentru a filma videoclipuri. Am dorit ca videoclipul nostru să semene cu filmele lui Jean Cocteau şi cu filmul «Logan's Run»".

Trupa Hurts a concurat la premiul NME pentru cel mai bun videoclip cu artişti mult mai cunoscuţi pe plan internaţional, precum grupul Arctic Monkeys - nominalizat pentru videoclipul piesei "Suck It And See", Beyonce - "Countdown", Lana Del Rey - "Video Games" - şi Tyler, The Creator - "Yonkers".

Hurts este un duet britanic, al cărui stil muzical se înscrie în curentul synth-pop. Grupul a fost înfiinţat în 2009, la Manchester, şi îi are în componenţă pe solistul Theo Hutchcraft şi pe clăparul Adam Anderson. Albumul de debut al trupei, "Happiness", lansat în septembrie 2010, a intrat în Top 10 în 12 ţări europene şi s-a vândut în peste 1 milion de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici