Cât ai plăti să mănânci cu Eva Longoria? Un prânz în compania actriţei, scos la licitaţie

Un prânz în compania actriţei Eva Longoria, una dintre vedetele serialului "Neveste disperate", va fi scos la licitaţie în scopuri caritabile.

220 afișări
Imaginea articolului Cât ai plăti să mănânci cu Eva Longoria? Un prânz în compania actriţei, scos la licitaţie

Eva Longoria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a acceptat să ia masa cu persoana care va oferi cea mai mare sumă - şi cu un însoţitor al acesteia -, pe platourile unde se filmează cel mai recent sezon al serialului "Neveste disperate", informează femalefirst.co.uk.

Licitaţia va fi organizată de site-ul CharityBuzz, iar experţii se aşteaptă să obţină pentru prânzul în compania actriţei americane o sumă de cel puţin 5.000 de dolari.

Toate încasările vor fi donate în beneficiul Variety Foundation, care sprijină diverse acţiuni de caritate.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Desperate Housewives/ Neveste disperate". Cel mai recent rol de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când actriţa americană a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici