FOTO: Iată cât de mult s-au schimbat copiii lui Brad Pitt şi Angelina Jolie

  • Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith”
  • Jolie-Pitt sunt faimoşi nu doar pentru talentul actoricesc, ci şi pentru copiii lor.
  • Cuplul de la Hollywood are împreună trei copiii biologici şi trei adoptaţi
1105 afișări
Imaginea articolului FOTO: Iată cât de mult s-au schimbat copiii lui Brad Pitt şi Angelina Jolie

Iată cât de mult s-au schimbat copiii lui Brad Pitt şi Angelina Jolie de-a lungul anilor!

Angelina şi Brad Pitt sunt cu siguranţă unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Sunt celebri nu doar pentru frumuseţea şi talentul actoricesc, ci şi pentru copiii lor.

Cu toate că nu mai formează un cuplu de mai bine de patru ani, Jolie-Pitt au împreună şase copii, trei biologici (Shilow, Vivienne şi Know) şi trei adoptaţi (Madox, Pax şi Zahara). De-alungul anilor, faimoşii actori au asistat la creşterea fiecărui copil, de când erau bebeluşi până la tineri adolescenţi.  

Cu toate că cei şase copii au crescut sub lumina reflectoarelor, Angelina şi Brad ţin foarte mult la felul în care aceştia se dezvoltă astfel încât să nu piardă legătura cu locul din care au venit. Angelina Jolie şi Brad Pitt au divorţat în 2016, din cauza problemelor pe care actorul le avea cu consumul de alcool  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici