Cătălin Crişan a fost implicat într-un accident rutier pe DN1

Cântăreţul Cătălin Crişan a fost implicat într-un accident rutier pe DN1 şi se pare că artistul ar fi suferit traume abdominale.

7912 afișări
Imaginea articolului Cătălin Crişan a fost implicat într-un accident rutier pe DN1

Cătălin Crişan (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Cătălin Crişan a fost preluat de echipele de intervenţie şi se află în drum spre spital, informează stirileprotv.ro.

Potrivit unor surse din Poliţia Prahova, accidentul a avut loc în zona Movila Vulpii. Cătălin Crişan se deplasa dinspre Braşov spre Bucureşti, el nefiind vinovat de producerea accidentului.

Conform surselor citate, şoferul unui autoturism care staţiona pe partea dreapta a sensului de mers Braşov - Ploieşti a plecat de pe loc fără să se asigure şi s-a ciocnit cu maşina condusă regulamentar de Cătălin Crişan.

În vârstă de 44 de ani, Cătălin Crişan este cântăreţ de muzică uşoară. A lansat piese precum "Dacă pleci..." şi "Vorbeşte marea", melodie cu care a obţinut premiul I la secţiunea interpretare, la Festivalul Mamaia din 1987. Totodată, el a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici