Cătălin Scărlătescu, juratul de la "MasterChef", a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia

Cătălin Scărlătescu, juratul din show-ul "MasterChef" de la Pro TV, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia, informează televiziunea.

305 afișări
Imaginea articolului Cătălin Scărlătescu, juratul de la "MasterChef", a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia

Cătălin Scărlătescu

Un împătimit al vacanţelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu şi-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele greceşti la bordul unui vas. Deşi vacanţa plănuită din timp a început cu stângul, pentru că juratul de la "MasterChef" a pierdut avionul către destinaţia mult visată, în cele din urmă călătoria pe mare s-a dovedit a fi expediţia perfectă pentru chef Scărlătescu.

"Am pierdut avionul, însă am reuşit să plec cu următoarea cursă, în aceeaşi zi. Am zburat către Turcia, în Bodrum, de unde am luat o barcă împreună cu prietenii mei şi am pornit către Insulele Dodecaneze", spune acesta.

Cel mai inedit moment al vacanţei a fost popasul pe o insulă nelocuită, unde juratul "MasterChef" şi-a pus în practică talentele culinare şi i-a răsfăţat pe toţi cu peşte la grătar. "Avantajul unei vacanţe la bordul vasului este că te poţi opri oriunde pofteşti. Asta am făcut şi noi şi la un moment dat am poposit pe o insulă nepopulată. Am făcut un foc de tabără pe malul mării şi am gătit peşte. Tot acolo ne-am relaxat făcând snorkeling", povesteşte Cătălin Scărlătescu.

În Rhodos, chef Scărlătescu spune că a mâncat cea mai bună mâncare din toată vacanţa de două săptămâni petrecută în Grecia. "Am găsit acolo un local care m-a dat pe spate. În prima zi am stat de la două după-amiaza până la miezul nopţii acolo. Nu-mi venea să mai plec. La restaurantul La Barka am mâncat ceva fabulous, Kostas Rallis e artistul din bucătărie! Am mâncat o specialitate pe bază de scoici, apoi vinete făcute la cuptor, peşte foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, însă m-a cucerit", spune juratul de la Pro TV.

În Patmos, pe urmele autorului Apocalipsei, Cătălin Scărlătescu s-a lăsat inspirat de cele mai exotice apusuri de soare, de vechea cetate, de peştera Apocalipsei, după care a bifat şi insula Simi, faimoasă prin bogăţia de bureţi naturali şi peşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici