Câte maşini au fost distruse pentru filmarea seriei Fast and Furious şi care sunt daunele totale?

Faptul că piaţa de cinema americană se raportează la milioanele de dolari nu este o noutate, scrie Business Magazin.

865 afișări
Imaginea articolului Câte maşini au fost distruse pentru filmarea seriei Fast and Furious şi care sunt daunele totale?

Câte maşini au fost distruse pentru filmarea seriei Fast and Furious şi care sunt daunele totale?

Însă filmarea seriei Fast and Furious tinde să fie o glumă mult prea acidă pentru unii admiratori. Brokerii de asigurări şi specialişti din domeniul auto au făcut un calcul pentru un studiu, demonstrând care sunt pagubele totale create de filmarea peliculelor Fast and Furious.

Nici nu îţi imaginezi care a fost calculul final, dacă toate pagubele ar fi fost reale şi toate distrugerile s-ar fi filmat în mod real. Suma depăşeşte 500 de milioane de dolari.

Peste 200 de vehicule avariate de actorii Fast and Furious

Ritmul agresiv de şofat al actorilor Vin Diesel sau Jason Statham este bine cunoscut. Însă la un calcul real, aceştia ar fi putut distruge în cazul filmărilor maşini, clădiri şi bunuri în valoare de peste 260 de milioane de dolari. Aceasta sumă este împărţită numai între 2 actori din film!

În total, peste 30 de clădiri au fost distruse în cazul filmării seriei, peste 50 de clădiri au fost avariate, iar în ceea ce priveşte maşinile, 169 de maşini standard au fost avariate şi peste 140 distruse complet. Doar în cazul “Furious 7” maşina folosită pentru a zbura între clădirile din Abu Dhabi a costat peste 3 milioane de euro, fiind un model de Lykan Hypersport din gama W Motors.

Eroul pagubelor in Fast and Furious

Cele mai multe cheltuieli în întreaga serie de filmări a facut-o Jason Statham. El singur a distrus maşini şi clădiri în valoare de aproximativ 182.350.445 de dolari americani. Imaginaţi-vă pentru o secundă cam cât ar fi costat piesele auto pentru reparaţia acestor maşini distruse de starul Hollywoodian. 

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici