Câteva sute de persoane l-au omagiat pe actorul Paul Walker, vineri seară, în Bucureşti şi Timişoara

Câteva sute de tineri s-au adunat, vineri seară, în Bucureşti şi Timişoara, pentru a-i aduce un ultim omagiu actorului american Paul Walker, care a murit într-un accident de automobil, informează stirileprotv.ro.

3261 afișări
Imaginea articolului Câteva sute de persoane l-au omagiat pe actorul Paul Walker, vineri seară, în Bucureşti şi Timişoara

Câteva sute de persoane l-au omagiat pe actorul Paul Walker, vineri seară, în Bucureşti şi Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ 200 de pasionaţi de automobilism şi de filmele din seria "Furios şi iute" s-au adunat vineri seară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, unde au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere în memoria actorului Paul Walker. Apoi, aceştia au plecat într-un marş spre Piaţa Victoriei, prin care au vrut să demonstreze că viteza şi iresponsabilitatea în trafic pot avea efecte tragice.

Totodată, câteva sute de tineri s-au adunat, vineri, pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, de unde au plecat în coloană, cu maşinile, spre o parcare de la marginea oraşului. Acolo, au prezentat un spectacol automobilistic, prin care au dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Paul Walker.

Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, pe 30 noiembrie, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" şi "Furios şi iute 7".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici