Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut casa din New York cu 7,5 milioane de dolari

Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut vila din New York cu suma de 7,5 milioane de dolari, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

674 afișări
Imaginea articolului Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut casa din New York cu 7,5 milioane de dolari

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut casa din New York cu 7,5 milioane de dolari

Cuplul achiziţionase acea proprietate din Bedford, o suburbie a metropolei americane, în anul 2010.

Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, cei doi actori au cumpărat acea vilă cu 5 milioane de dolari, dar au decis la începutul acestui an să o scoată la vânzare pentru 8,1 milioane de dolari.

Vila are şase dormitoare şi şase săli de baie. Pe aceeaşi proprietate uriaşă, care are o suprafaţă totală de 23.000 de metri pătraţi, se mai găsesc o casă de oaspeţi, mai multe grădini, o seră, un centru spa şi o piscină.

Potrivit presei americane, Michael Douglas, în vârstă de 70 de ani, şi Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 45 de ani, care s-au căsătorit în anul 2000, au vândut această proprietate la doar două săptămâni după ce au cumpărat o alta, în aceeaşi zonă, cu 11,7 milioane de dolari.

Noua lor reşedinţă, construită pe un teren care totalizează 52.000 de metri pătraţi, conţine opt dormitoare şi 18 săli de baie.

Cei doi actori s-au despărţit în 2013, după 13 ani de căsnicie, însă, potrivit presei americane, s-au împăcat la începutul acestui an şi au decis să acorde căsătoriei lor o a doua şansă.

Înainte de despărţirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună doi copii, Dylan Michael, născut pe 8 august 2000, şi Carys Zeta, născută pe 20 aprilie 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici