Catrinel Menghia, în cea mai sexy reclamă de la Super Bowl - VIDEO

Spotul publicitar la Fiat Abarth, în care apare supermodelul român Catrinel Menghia, a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului, care a fost difuzat duminică noapte, se arată pe site-ul revistei Esquire din Statele Unite.

12841 afișări
Imaginea articolului Catrinel Menghia, în cea mai sexy reclamă de la Super Bowl - VIDEO

Catrinel Menghia

Spaţiul publicitar pentru pauza Super Bowl-ului este vândut pentru sume record, în Statele Unite ale Americii, iar echipele din advertising realizează chiar spoturi speciale pentru eveniment.

Cea de-a 46-a ediţie a galei Super Bowl s-a desfăşurat pe 5 februarie, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis. Madonna, vedeta desemnată să susţină un recital în pauza finalei Campionatului de fotbal american, disputată între echipele New England Patriots şi New York Giants, a făcut senzaţie în faţa a 70.000 de spectatori şi a peste 100 de milioane de telespectatori americani.

NBC Universal a vândut spaţiul pentru un spot publicitar cu o durată de 30 de secunde, în cadrul finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012, pentru o sumă de 4 milioane de dolari. Potrivit blogului de pe site-ul Esquire care este dedicat artei culinare şi domeniilor conexe acesteia, intitulat "Eat Like a Man", spoturile publicitare de anul acesta au lăsat de dorit. "Budweiser, Coca Cola, Pepsi - ne-au dezamăgit", scrie autoarea articolului, Elizabeth Gunnison. "În final, spotul preferat al celor de la Eat Like a Man a fost cel pentru noul Fiat 500 Abarth", scrie în acelaşi articol.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu roşu, vaporoasă, ale cărei culori se regăsesc şi în designul noului model Fiat 500 Abarth, Catrinel Menghia este personajul central al spotului. Ea are tatuat pe gât logoul noului model Fiat 500 Abarth.

În spot, Catrinel Menghia vorbeşte în italiană cu un trecător, pe care îl surprinde admirând-o, pentru a-i spune, la finalul reclamei, în engleză: "You'll never forget the first time you see one" (în trad., N-o să uiţi niciodată prima oară când vezi una).

O altă vedetă care apare într-un spot recent al modelului Fiat 500 by Gucci este cântăreaţa Jennifer Lopez.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM şi Maxim.

Anul trecut, gala Super Bowl a fost urmărită de 111 milioane de telespectatori americani, înregistrând astfel cel mai mare succes pe care l-a obţinut vreodată o ligă sportivă. Gala Super Bowl din 2011 a fost emisiunea cu cea mai mare audienţă difuzată de o televiziune americană, în ultimii 20 de ani.

În 2010, gala Super Bowl a atras 106,5 milioane de telespectatori, în 2009 - 98,7 milioane de telespectatori, iar în 2008 - 97,5 milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici