Cauza morţii lui Whitney Houston: Cocaina consumată şi problemele cardiace au contribuit la moartea prin înec

Cântăreaţa americană Whitney Houston, găsită fără suflare în luna februarie în camera sa de hotel, a decedat prin înec accidental fiind sub efectul cocainei pe care ea a ingerat-o, a declarat joi biroul de medicină legală din Los Angeles.

5589 afișări
Imaginea articolului Cauza morţii lui Whitney Houston: Cocaina consumată şi problemele cardiace au contribuit la moartea prin înec

Whitney Houston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cocaina precum şi probleme cardiace au contribuit la moartea prin înec a vedetei în vârstă de 48 de ani, au menţionat legiştii într-un comunicat, care au descris cauzele acestui deces ca fiind "accidentale". Celebra cântăreaţă era cunoscută pentru dependenţa sa de droguri şi alcool.

"Iată cum s-a produs accidentul: găsită cu capul sub nivelul apei în cada plină; consum de cocaină", se menţiona în comunicat.

Raportul final al medicilor legişti va fi făcut public în următoarele două săptămâni.

Şi alte droguri şi medicamente au fost găsite în organismul cântăreţei dar acestea nu au contribuit la decesul acesteia, între ele fiind marijuana sau urme de Alprazolam (Xanax), Cyclobenzaprină (Flexiril) şi Diphenhydramină (Benadryl), conform aceleiaşi surse.

Supranumită "Vocea", vedeta a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici