Caz controversat la Teatrul de Stat din Nürnberg: Un solist este judecat pentru viol şi agresiune la adresa elevelor

Un cântăreţ de operă din trupa Teatrului de Stat din Nürnberg a ajuns miercuri în faţa instanţei fiind pus sub acuzare pentru că a violat şi a agresat sexual mai multe eleve pe o perioadă cuprinsă între 2015 şi 2018, a anunţat DPA.

188 afișări
Imaginea articolului Caz controversat la Teatrul de Stat din Nürnberg: Un solist este judecat pentru viol şi agresiune la adresa elevelor

Caz controversat la Teatrul de Stat din Nürnberg: Un solist este judecat pentru viol şi agresiune la adresa elevelor

Muzicianul, în vârstă de 51 de ani, este acuzat că a profitat de poziţia pe care o avea faţă de adolescentele care se pregăteau cu el pentru studii de specialitate. Procurorul a formulat acuzaţii pentru patru cazuri de viol şi două cazuri de constrângere şi agresiune sexuală.

Cântăreţul a apărut miercuri în faţa unei instanţe din districtul Nürnberg-Fürth. În prima fază a procesului, inculpatul a refuzat să depună mărturie, iar numele său nu a fost dat publicităţii.

Rechizitoriul arată că, în 2013, muzicianul a forţat mai multe tinere să întreţină relaţii sexuale cu el în apartamentul pe care îl deţine împreună cu soţia. Una dintre victime susţine că a fost violată de cântăreţ în acelaşi an în propria ei casă.

Alte acuzaţii, care privesc fapte care au avut loc între 2015 şi 2018, îi reproşează tenorului faptul că a sărutat cu forţa mai multe tinere sub pretextul că le va îmbunătăţi tehnica de respiraţie.

În procesul intentat muzicianului sunt programate nouă apariţii în faţa instanţei, până pe 19 noiembrie.

Taguri:
viol,
opera,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici