Caz macabru la supermarket: Un angajat, dat dispărut în urmă cu 10 ani, găsit blocat în spatele unui congelator | FOTO, VIDEO

Un bărbat dat dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit în spatele unui congelator din supermarketul unde lucra. Colegii bărbatului au fost cei care l-au găsit, transmite mirror.co.uk.

113496 afișări
Imaginea articolului Caz macabru la supermarket: Un angajat, dat dispărut în urmă cu 10 ani, găsit blocat în spatele unui congelator | FOTO, VIDEO

Caz macabru la supermarket

Larry Ely Murillo-Moncada a dispărut la data de 28 noiembrie 2009. În ianuarie, la peste nouă ani de la dispariţia sa, rămăşitele bărbatului au fost găsite într-un fost supermarket din Iowa, Statele Unite ale Americii.

Potrivit părinţilor, ultima dată când a fost văzut, tânărul de 25 de ani era supărat şi fugise de acasă. Părinţii au declarat că se comporta haotic, cel mai probabil din cauza unor medicamente pe care le luase, relatează CNN.

Anchetatorii au confirmat identitatea lui Murillo-Moncada prin recoltarea de probe ADN şi prin compararea hainelor cu care a fost văzut ultima dată.

Teoria principală este că bărbatul s-a dus la supermarketul unde lucra şi s-a urcat pe congelatorul care era folosit pentru depozitarea produselor, acesta fiind şi loc de socializare, frecventat de angajaţii aflaţi în pauză.

Anchetatorii speculează că ar fi căzut în spaţiul dintre perete şi congelator, aceştia bănuind că a rămas ulterior blocat.

În urma autopsiei, medicii legişti nu au găsit traumatisme, iar cazul a fost clasat drept moarte accidentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici