Caz năucitor în SUA. O mamă trece prin momente dificile după ce a stat topless în faţa copiilor

O femeie din Utah a fost acuzată de abuz sexual după ce copiii săi adoptivi au văzut-o topless în casă. Acum, aceasta se chinuie să-şi probeze nevinovăţia, făcând apel la o lege care anulează o altă lege care interzicea femeilor să facă topless.

23344 afișări
Imaginea articolului Caz năucitor în SUA. O mamă trece prin momente dificile după ce a stat topless în faţa copiilor

Caz năucitor în SUA. Mamă adoptivă, acuzată că şi-a agresat sexual copiii pentru că a stat topless în faţa lor

Cu alte cuvinte, avocaţii femeii se chinuie să demonstreze că legea e nedreaptă pentru că tratează diferit partea de sus a trupului femeilor şi al bărbaţilor.

În contrapondere, procurorii spun că nuditatea subînţelege ideea de sâni (la femei) în cultura americană şi că tribunalele au susţinut legile pe criteriul moralităţii.

Judecătoarea Kara Pettit, care a auzit de acest caz, a spus că lucrurile sunt deosebit de importante şi că necesită o dezbatere mai amplă. Motiv pentru care a amânat cazul pentru lunile care vin.

Erau amândoi fără tricou, dar doar pe ea au acuzat-o

Doamna Buchanan, inculpata de caz, spune că ea şi soţul ei îşi dăduseră tricourile jos în timp ce lucrau în garaj, pentru ca acestea să nu se umple de praf. Asta se întâmpla cândva prin preajma sfârşitului anului 2017 – începutul lui 2018.

Când copiii, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, au intrat peste ei în garaj, ea a explicat că se consideră o feministă şi că vrea să sublinieze faptul că oamenii ar trebui să se simtă confortabil cu propria nuditate atât în teritoriul propriei case cât şi în altă parte.

Inculpata a fost acuzată de „contravenţia detrăbălării, cu implicarea unui copil”, în februarie anul acesta.

Se întâmpla atunci când oficialii de la Protecţia Copilului au început propria investigaţie, care nu avea legătură cu mama adoptivă, iar aceasta a reclamat incidentul autorităţilor spunând că era „alarmată”.  

Soţul lui Buchanan nu a fost pus sub acuzare.

Şi tocmai când mişcarea „Sfârcul la vedere” lua amploare

”Era în intimitatea propriei mele case. Soţul meu era chiar lângă mine, în exact acelaşi mod în care eram şi eu, iar el nu a fost pus sub acuzare”, a spus Buchanan.

Dacă va fi găsită vinovată, Buchanan va fi înregistrată timp de 10 ani în dosarele autorităţilor drept abuzator sexual.

Întâmplarea are loc în contextul unei acţiuni globale denumite „Sfârcul la vedere” (Free the Nipple), care s-a bucurat de un anumit succes în alte părţi ale ţării.

În februarie, susţinătorii acestei mişcări sărbătoriseră un succes bizar: Curtea de Apel nr 10 din Statele Unite a aprobat legea care abroga o altă lege, mai veche, care le interzicea femeilor să iasă topless în public.

Iată,deci, că din februarie, puteai să ieşi topless pe stradă!

Noua lege ar avea influenţă în mai multe state, inclusiv Utah, dar autorităţile au spus că aceasta nu invalidează imediat alte legi locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici