Ce amendă a primit un şofer după ce ar fi stat prea mult timp cu maşina în parcarea unei benzinării

Un şofer a primit o amendă de 100 de lire sterline după ce şi-a parcat maşina la o benzinărie şi a folosit supermarket-ul şi spălătoria, neştiind că există o limită de timp pentru parcarea vehiculului în zonă, transmite The Guardian.

690 afișări
Imaginea articolului Ce amendă a primit un şofer după ce ar fi stat prea mult timp cu maşina în parcarea unei benzinării

Ce amendă a primit un şofer după ce şi-a lăsat maşina un pic prea mult, în parcarea unei benzinării

Şoferii din Marea Britanie riscă amenzi usturătoare, după ce giganţii petrolieri BP şi Shell au introdus în secret limite de timp pentru cei care îşi parchează maşinile la benzinării. 

Restricţiile de timp pot varia de la 20 la 30 de minute, iar şoferii care încalcă noile reguli pot fi amendaţi cu 100 de lire sterline şi reclamaţi la recuperatorii de datorii, informează The Guardian

Totuşi, problema este că foarte puţine persoane au aflat despre aceste noi restricţii. Noile limitări de timp îi vizează în special pe cei care folosesc şi alte servicii precum cafanelele, supermarket-urile şi spălătoriile, după ce fac plinul maşinii. 

Gareth Hughes este un client al BP care a căzut pradă acestor noi reguli. Bărbatul a primit recent o scrisoare de o firmă recuperatoare de datorii, după ce nu şi-a plătit amenda de 100 de lire sterline, întocmită de o firmă privată de parcări, angajată de către British Petrol. Hughes a primit amenda după ce depăşit limita de 30 de minute, la o benzinării din sudul Londrei. 

„După ce am făcut plinul, am intrat să plătesc. M-am hotărât să folosesc şi spălătoria. Erau probabil încă şase maşini în faţa mea, care aşteptau să folosească spălătoria. Cu siguranţă, nu am văzut niciun anunţ cu privire la limita de 30 de minute”, a spus Hughes. 

La scurt timp, soţia sa, care este proprietarul maşinii, a primit o scrisoare care solicita plata amenzii, aceasta putând fi redusă la 60 de lire sterline dacă este plătită în termen de 14 zile. Scrisoarea mai arăta că Hughes a folosit parcarea benzinăriei timp de 47 de minute. Bărbatul a plătit amenda, fiind îngrijorat că s-ar putea trezi cu recuperatorii de datorii la uşă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici