Ce avere lasă în urmă Avicii, celebrul DJ care a murit la doar 28 de ani

Avicii, celebrul DJ suedez, care a fost găsit mort în Oman, era la 28 de ani un tânăr foarte bogat, cu zeci de milioane de dolari în conturi.

5112 afișări
Imaginea articolului Ce avere lasă în urmă Avicii, celebrul DJ care a murit la doar 28 de ani

Ce avere lasă în urmă Avicii, DJ-ul a cărui moarte a şocat lumea întreagă

Potrivit Celebrity Net Worth, „Avicii a fost un DJ foarte popular şi extrem de bine plătit”. Acesta a devenit un pionier al muzicii electronice şi încasa sume frumoase pentru fiecare concert, scrie heavy.com, potrivit gandul.info.

Avicii a colaborat cu mulţi artişti de renume şi a lăsat în urmă milioane de dolari. „La momentul morţii sale, Avicii avea o avere netă de 85 milioane de dolari”, precizează Celebrity Net Worth.

„În timpul carierei sale, Avicii încasa chiar şi 500.000 de dolari pentru un concert. În general, Avicii obţinea 15-20 milioane de dolari în fiecare an. Între iunie 2014 şi iunie 2015, DJ-ul a câştigat 30 milioane de dolari”, subliniază aceeaşi publicaţie. În urmă cu trei ani, Avicii a făcut un spectacol impresionant pe scena Untold din România, prestaţia sa fiind urmărită de peste 60.000 de spectatori.

Din nefericire, Avicii s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, în ultimii ani, în ciuda vârstei sale. 

Decesul său a fost anunţat în data de 20 aprilie 2018.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici