Ce pretenţii au membrii Depeche Mode pentru concertul de la Bucureşti

A început numărătoarea inversă pentru primul mare concert al anului – Depeche Mode – doar o săptămână despărţindu-i pe fanii legendarei trupe de reîntâlnirea cu idolii lor.

829 afișări
Imaginea articolului Ce pretenţii au membrii Depeche Mode pentru concertul de la Bucureşti

Ce pretenţii au membrii Depeche Mode pentru concertul de la Bucureşti

Echipa de producţie a dat deja startul pregătirilor, cei trei membri Depeche Mode urmând a beneficia de tratament VIP pe toată durată şederii lor în Bucureşti. Dacă Dave Gahan a ales să se relaxeze singur înainte de concert, Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi aceeaşi cabină ce va fi decorată conform cerinţelor fiecăruia dintre ei. Show-ul Depeche Mode va avea loc săptămâna viitoare, miercuri, 15 mai.

Fanii Depeche Mode mai au doar 7 zile de aşteptat până la marele eveniment, echipa de producţie punând la punct ultimele detalii pentru a putea începe pregătirile pe Arena Naţională. De altfel, întreaga zonă de culise ce va fi pusă la dispoziţia membrilor trupei şi a echipei acestora va fi amenajată conform solicitărilor primite de la reprezentanţii artiştilor. Dacă Dave Gahan va avea propria cabină, Martin Gore şi Andy Fletcher vor împărţi aceeaşi cameră înainte de a urca pe scenă. Aceasta va fi extrem de spaţioasă, urmând a fi decorată în culori cât mai calde.

Citeşte mai multe pe www.protvmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici