Ce s-a întâmplat cu Tony Soprano la finalul serialului "Clanul Soprano"

Tony Soprano, personajul mafiot interpretat pe micul ecran de regretatul actor James Gandolfini, nu moare în ultimul episod al serialului "Clanul Soprano", care a fost difuzat în urmă cu şapte ani, a dezvăluit creatorul acestui show de televiziune, David Chase.

3336 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat cu Tony Soprano la finalul serialului "Clanul Soprano"

Ce s-a întâmplat cu Tony Soprano la finalul serialului "Clanul Soprano" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La întrebarea "A murit Tony cu adevărat?", David Chase a răspuns laconic: "Nu, nu a murit". Creatorul serialului "Clanul Soprano" a făcut această dezvăluire într-un interviu ce a apărut miercuri în revista online Vox.Com.

Difuzat pe 10 iunie 2007, ultimul episod al acestui serial, devenit un clasic al genului, a ridicat multe semne de întrebare în legătură cu destinul personajului Tony Soprano.

Tony Soprano, un ucigaş fără scrupule, dar în acelaşi timp tată afectuos şi suflet chinuit, lua masa la restaurant alături de familia sa.

Dintr-o dată, privirea îi îngheaţă. Pe ce anume? Ar fi putut fi fiica lui, care întârziase la cină, dar şi unul dintre necunoscuţii din jurul restaurantului sau chiar din interiorul acestuia şi care ar fi putut fi asasini plătiţi.

Apoi, dintr-o dată, ecranul devine negru. Intră genericul de final. Astfel a căzut cortina peste cele şase sezoane ale show-ului TV.

Acel final deschis a generat frustrare în rândul a milioane de fani din Statele Unite, unde 12 milioane de telespectatori au vizionat ultimul episod, care, de altfel, a avut o audienţă uriaşă şi în restul lumii.

Nostalgicii serialului au primit astfel în sfârşit un răspunsla întrebările lor: (anti)eroul lor a supravieţuit.

Interpretul acestuia, talentatul actor James Gandolfini, originar din New Jersey, ca şi personajul Tony Soprano, a murit pe 19 iunie 2013, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 51 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici