Ce s-a prăbuşit în Antarctica? Obiectul MISTERIOS descoperit prin Google Earth | VIDEO

Sunt oameni care cred că tocmai a fost descoperită o navă extraterestră

64150 afișări
Imaginea articolului Ce s-a prăbuşit în Antarctica? Obiectul MISTERIOS descoperit prin Google Earth | VIDEO

Ce s-a prăbuşit în Anctarctica? Obiectul MISTRIOS descoperit prin Google Earth | VIDEO

Un utilizator de Google Earth a descoperit în Antarctica un obiect misterios şi urma lăsată de acesta prin zăpadă. Imaginea, publicată pe o reţea de socializare, s-a viralizat. S-au găsit imediat mulţi oameni care să susţină că este vorba despre o navă extraterestră care s-a prăbuşit sau a aterizat de urgenţă pe South Georgia Island.

Ştirea a fost preluată şi de popularul canal SecureTeam10 de pe YouTube, care este specializat pe incidente OZN. Potrivit acestora, obiectul misterios are formă de ţigară. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici