Ce se întâmplă la un spital din SUA? Nouă asistente din aceeaşi secţie, gravide simultan | FOTO

Nouă asistene care lucrează în secţia de neonatologie a celui mai mare spital din Maine, Statele Unite aşteaptă fiecare un copil, relatează Huffington Post.

4548 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă la un spital din SUA? Nouă asistente din aceeaşi secţie, gravide simultan | FOTO

Ce se întâmplă la un spital din SUA? Nouă asistente, însărcinate simultan | FOTO

Centrul Medical din Maine a anunţat „invazia bebeluşilor” printr-o postare pe Facebook, la care au adăugat şi o poză cu opt dintre cele nouă asistente însărcinate.

„Armata bebeluşilor” va ajunge pe lume între lunile aprilie şi iulie. Fotografia spitalului din Portland le arată pe asistente purtând uniforma şi ţinând fiecare în mână cartonaşe cu data la care vor veni pe lume bebeluşii. Culorile cartonaşelor variaza de la roz şi albastru, la galben şi verde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici