Ce spune Pepe despre despărţirea de Oana Zăvoranu

Pepe a fost invitat miercuri în emisiunea Happy Hour de la Pro TV, unde a vorbit despre motivele divorţului de Oana Zăvoranu, informează televiziunea.

718 afișări
Imaginea articolului Ce spune Pepe despre despărţirea de Oana Zăvoranu

Ce spune Pepe despre despărţirea de Oana Zăvoranu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Cântăreţul a declarat la Happy Hour că motivul principal al despărţirii dintre el şi Oana Zăvoranu este disputa pe care aceasta o are în justiţie cu mama ei.

"Soacrei îi urez la mulţi ani chinuiţi prin procese. Mare parte dintre problemele noastre au fost cauzate de procese. Ea a deconectat-o pe Oana de la dragostea noastră. La început, dragostea noastră a fost plină de sacrificii, am trecut peste toate împreună. Oana a început apoi să se gândească la problemele cu Mărioara şi nu s-a mai gândit la mine".

Un alt motiv care i-a despărţit pe cei doi a fost faptul că Pepe şi-a dorit copii, iar Oana nu. "Eu vreau un copil, ea nu. Dacă voia un copil îl avea şi am conştientizat că nu-l vrea nici pe viitor. Sunt supărat că nu am mai avut răbdare, dar m-am plictisit".

Întrebat de Cătălin Măruţă ce-i doreşte Oanei pe viitor, Pepe a spus: "Oanei îi doresc echilibru, dragoste, iniţiativă şi numai bine".

Oana Zăvoranu şi Ionuţ Pascu (Pepe) au decis să divorţeze, cei doi cântăreţi, care sunt împreună de opt ani, declarând pentru MEDIAFAX că nu există şanse să se împace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici