Ce sumă a primit Robert Pattinson pentru a fi imaginea parfumurilor masculine Dior

Actorul britanic Robert Pattinson, devenit celebru graţie filmelor din franciza "Amurg/ Twilight", pentru a promova parfumurile pentru bărbaţi create de casa Dior.

352 afișări
Imaginea articolului Ce sumă a primit Robert Pattinson pentru a fi imaginea parfumurilor masculine Dior

Robert Pattinson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Pattinson va călca pe urmele compatriotului şi colegului său de breaslă Jude Law şi va apărea într-o serie de reclame pentru celebra casă de modă franceză, informează contactmusic.com.

Pentru această colaborare, Robert Pattinson a semnat cu casa Dior un contract extrem de avantajos pe trei ani, în urma căruia va primi suma de 12 milioane de dolari.

Actriţele Charlize Theron şi Natalie Portman au apărut în reclame pentru parfumurile Dior, iar iubita lui Pattinson, actriţa Kristen Stewart, este imaginea parfumului Florabotanica, creat de Balenciaga.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Ulterior, relaţia dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. Recent, însă, presa internaţională a scris despre ei că s-au împăcat.

Britanicul Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din filmele francizei "Amurg/ Twilight", s-a remarcat recent în peliculele "Apă pentru elefanţi" şi "Cosmopolis".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici