Ce truc foloseşte Victoria Beckham pentru a părea mai înaltă

Victoria Beckham a dezvăluit pentru ediţia americană a revistei Vogue cum reuşeşte să pară mai înaltă, deşi nu are înălţimea unui fotomodel.

13047 afișări
Imaginea articolului Ce truc foloseşte Victoria Beckham pentru a părea mai înaltă

Victoria Beckham (Imagine: Hepta)

"Din cauză că nu am înălţimea unui fotomodel, am vrut să creez o iluzie. Oamenii cred că sunt mai înaltă decât sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă nu datorită pantofilor pe care îi port, ci datorită modului în care mă îmbrac", a spus ea, cunoscută pentru ţinutele simple, mulate şi care evidenţiază talia, pe care obişnuieşte să le poarte.

Victoria a dezvăluit şi secretul siluetei sale de invidiat.

Victoria Beckham are un regim sportiv riguros, care a ajutat-o să revină în formă rapid după ce a născut cel de-al patrulea său copil, potrivit dailymail.co.uk.

Ea şi-a uimit fanii, apărând cu o siluetă foarte subţire la New York Fashion Week, la doar opt săptămâni după ce născut-o pe Harper.

Acum, vedeta în vârstă de 37 de ani a dezvăluit pentru Vogue US secretul siluetei sale. După cea de-a patra naştere, ea a început un regim intens de fitness.

"Alerg foarte mult. Alerg chiar şi de şase ori pe săptămână. Devin obsesivă când mă implic în ceva", a spus Victoria Beckham.

În afară de faptul că aleargă, soţia fotbalistului David Beckham urmează un regim strict de exerciţii, sub îndrumarea antrenoarei vedetelor Tracy Anderson, printre ale cărei cliente se numără şi Madonna, Gwyneth Paltrow şi Cheryl Cole.

În afară de fetiţa Harper, David Beckham, în vârstă de 36 de ani, şi Victoria, în vârstă de 37 de ani, mai au trei băieţi - Brooklyn, în vârstă de 12 ani, Romeo, opt ani şi jumătate, şi Cruz, şase ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici