Cea mai BOGATĂ româncă din lume locuieşte într-un palat de 15 milioane de dolari şi este PRIETENĂ cu Trump

Jenny Paulson, o româncă mai puţin cunoscută în lumea mondenă, este căsătorită cu un miliardar american şi locuieşte la New York, într-un palat de lux evaluat la 15 milioane de dolari.

1575 afișări
Imaginea articolului Cea mai BOGATĂ româncă din lume locuieşte într-un palat de 15 milioane de dolari şi este PRIETENĂ cu Trump

Cea mai BOGATĂ româncă din lume locuieşte într-un palat de 15 milioane de dolari şi este PRIETENĂ cu Trump

Donald Trump are legături de prietenie cu familia Paulson, iar Jenny Paulson este cea care l-a convins pe actualul preşedinte al Americii să candideze şi chiar ea a fost cea care i-a sugeratsă facă acest pas într-un moment în care câştigătorul alegerilor din SUA nici nu se gândea la acest lucru.

Jenny Paulson este miliardară în America, însă nu de la început a avut averea de care se bucură în momentul de faţă. Femeia a plecat în state la fratele ei, George Zaharia, care fugise înainte de '89 din România şi se angajase, în primă fază, şofer de taxi în State.

Norocul le-a surâs după ce Jenny s-a căsătorit cu miliardarul John Paulson, care deţine compania Paulson&Co.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici