FOTO VIDEO  Cea mai frumoasă „corona”. Unde a fost surprins ineditul fenomen. Cerul a fost „inundat” de lumini spectaculoase

  • Nu este o fotografie în Photoshop ci una reală.
  • Nopţile pe insula Senja sunt deja de poveste.
  • Nu doar norvegienii se bucură de ele, ci şi internauţii care iubesc aurorele boreale.
1703 afișări
Imaginea articolului Cea mai frumoasă „corona”. Unde a fost surprins ineditul fenomen. Cerul a fost „inundat” de lumini spectaculoase

Fenomen inedit pe cer FOTO Observator Aurora Boreală Norvegia/Facebook

O serie de fotografii postate de către Observatorul de aurore boreale din Senja, Norvegia fac furori pe Internet. Internauţii iubitori de natură au fost plăcut surprinşi de spectacolul de pe cerul norvegian, de noaptea trecută. 

Într-adevăr, imaginile cu aurorele boreale colorate îi fac pe mulţi să-şi rezerve un bilet de avion spre insula Senja, pentru a petrece o noapte sub cerul plin de lumini unice.

În plus, oamenii de ştiinţă de pe Senja au postat şi un filmuleţ cu doi reni care se joacă şi se-mpung sub cerul minunat.

Specialiştii în aurore boreale au făcut chiar şi o glumă, făcând referire la „corona” apărută pe cer.

Strongest corona ever

Publicată de Aurora Borealis Observatory pe Sâmbătă, 13 martie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici