Miss Universe România 2020. Cea mai frumoasă româncă va fi premiată în octombrie în cadrul Galei Naţionale Miss Universe România

  • Cel mai mare eveniment de beauty din România se va desfăşura în octombrie
  • Înscrierile candidatelor sunt deschise online până la data de 1 septembrie 2020
1117 afișări
Imaginea articolului Miss Universe România 2020. Cea mai frumoasă româncă va fi premiată în octombrie în cadrul Galei Naţionale Miss Universe România
Miss Universe România 2020 aduce pentru prima oară în România conceptul unui eveniment de beauty, alături de o platformă de susţinere şi promovare a valorilor feminine, a frumuseţii, inteligenţei şi talentului. Noul concept va promova în urma unei selecţii naţionale, cele mai frumoase 15 românce care vor candida la titlul de Miss Universe România 2020. Câştigătoarea titului naţional va reprezenta România la evenimentul mondial Miss Universe, desfăşurat anul viitor în Statele Unite ale Americii. 
 
Pe plan global, Miss Universe este o organizaţie ce promovează anual o comunitate de aproximativ 10.000 de femei, modele inspiraţionale de succes şi lideri ce se implică social. Organizaţia pune la dispoziţie o platformă internaţională ce oferă oportunităţi pentru femei din toată lumea, pe plan profesional şi filantropic sub sloganul "Confidently Beautiful." Candidatele şi deţinătoarele de titlu Miss Universe sunt susţinute în a-şi îndeplini obiectivele profesionale, în a deveni ambasadori pentru cauze umanitare şi voci care promovează schimbări pozitive pe glob. Reprezentantele Miss Universe se remarcă printr-un parcurs profesional de succes, fiind active în domenii precum politica, business, finanţe, televiziune.  
 
Deţinătoarea titlului Miss Universe 2019 este Zozibini Tunzi din Africa de Sud, cu o implicarea remarcabilă în zona de activism împotriva violenţei bazate pe discriminare de sex. Este o promotoare a frumuseţii naturale şi o susţinătoare a mesajului ca femeile să se iubească şi să îşi aprecieze calităţile native. 
 
Înscrierile candidatelor Miss Universe România se desfăşoară online până la data de 1 septembrie 2020, pe site-ul official www.missuniversero.com şi sunt deschise pentru femei de cetăţenie română, cu vârstele cuprinse între 18-28 de ani. 
 
Aplicaţiile online vor fi evaluate în cadrul unei preselecţii realizate de către o echipă oficială de juraţi Miss Universe România, rezultatele urmând să fie publicate în septembrie. Cele 15 candidate calificate la Gala Finală din octombrie vor fi invitate la diverse activităţi naţionale premergătoare galei şi vor beneficia de expunere în cadrul unor apariţii media în lunile septembrie şi octombrie. 
 
Evenimentul Miss Universe România este organizat de către o echipă de femei cu experienţă în zona organizării de evenimente sportive, educaţionale, artistice, respectiv Gabriela Ivan – Project Manager, Irina Antonie – Manager Comunicare şi Cleopatra Nestor – Preşedinte Miss Universe România. 
 
Organizatorii Miss Universe Romania vor lansa în perioada următoare o serie de sesiuni online pe teme legate de beauty, nutriţie, feminitate, implicare socială, cultură. Evenimentele vor fi disponibile online pe canalele oficiale Miss Universe România. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici