Cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE pisică din lume? Cum ARATĂ şi cum este DESCRISĂ de cei care au văzut-o - FOTO

Posesoare a patru colţi înfricoşători şi ochi cu o tentă verde, pisica ar face invidios orice personaj negativ de film. Pielea ei neagră încreţită şi urechile ascuţite întregesc tabloul înfricoşător pe care îl oferă don sfinx-ul.

11320 afișări
Imaginea articolului Cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE pisică din lume? Cum ARATĂ şi cum este DESCRISĂ de cei care au văzut-o - FOTO

Cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE pisică din lume? Cum ARATĂ şi cum este DESCRISĂ de cei care au văzut-o

Din fotografie, acest exemplar de don sfinx pare că a avut o zi foarte proastă.

Asemănătore mai degrabă cu un monstru dintr-un coşmar, pisica don sfinx este descrisă ca fiind foarte prietenoasă şi jucăuşă. Aproximativ 100 astfel de exemplare de pisici au fost prezentate la o expoziţie în Bishkek, Kîrgîzstan.

Pisica don sfinx îşi are originile în Rusia, unde a apărut pentru prima dată în 1987, în oraşul Rostov-pe-Don, informează Daily Mail.

Elena Kovaleva, o profesoară la Institutul Pedagogic, a observat câţiva băieţi care jucau fotbal folosind pe post de minge o geantă. În geantă era o pisică înfricoşătoare pe care Kovaleva a adoptat-o. Mai târziu, această pisică a născut doi pui fără păr. Pisica Don Sfinx a fost recunosctă ca rasă în 1997.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici