Cea mai mică sculptură din lume reprezintă un tigru

Chen Forng-shean, un artist amator din Taiwan, a declarat, luni, că a realizat cea mai mică sculptură din lume care reprezintă un tigru, această operă de artă putând trece prin urechea unui ac de cusut.

40 afișări
Imaginea articolului Cea mai mică sculptură din lume reprezintă un tigru

Cea mai mică sculptură din lume reprezintă un tigru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El a avut nevoie de trei luni, în care a lucrat câte patru ore pe zi, pentru a finaliza această sculptură inedită, realizată din răşină artificială, măsurând un milimetru în înălţime.

Sculptura a fost creată pentru a celebra începutul anului Tigrului, care va debuta pe 14 februarie, potrivit calendarului chinezesc.

"Cel mai greu a fost să pictez limba roşie a tigrului", a declarat acest artist amator, care în viaţa de zi cu zi este angajat al băncii centrale din Taipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici