Cel mai bine plătite celebrităţi din lume | Sean Diddy Combs s-a ţinut de promisiune: "Eu nu mă prostesc, eu construiesc active". Cine este cea mai tânără vedetă din top, la doar 19 ani

Rapperul american Sean Diddy Combs (fost Puff Daddy) se află pe primul loc în clasamentul veniturilor realizate, întocmit de revista Forbes, cu 130 de milioane de dolari (în perioada iunie 2016 - iunie 2017).

1595 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine plătite celebrităţi din lume | Sean Diddy Combs s-a ţinut de promisiune: "Eu nu mă prostesc, eu construiesc active". Cine este cea mai tânără vedetă din top, la doar 19 ani

Cel mai bine plătite celebrităţi în perioada iunie 2016-iunie 2017, conform Forbes

"Eu nu mă prostesc, eu construiesc active", declara Diddy pentru Forbes în 1999. Şi se pare că a avut dreptate. Majoritatea veniturilor sale în 2017 rezultă din vânzarea unei treimi din business-ul fashion Sean John pentru o suma estimată la 70 milioane de dolari. De asemenea, din parteneriatul cu brandul de votcă Diageo Ciroc, dar şi în urma turneului Bad Boy Family Reunion Tour.

Beyoncé ocupă poziţia a doua în topul Forbes cu 105 de milioane de dolari, iar pe trei se situează romanciera britanică J.K. Rowling ("mama" lui Harry Potter), cu 95 de milioane de dolari.

Rapperul Drake este lângă podium, cu venituri de 94 de milioane de dolari, iar pe poziţia a cincea figurează Cristiano Ronaldo, cu 93 de milioane de dolari şi cu menţiunea că fotbalistul a fost pus, recent, sub acuzare pentru o fraudă fiscală în valoare de 16,5 milioane de dolari.

Împreună, cel mai bine plătite celebrităţi au strâns suma de 5,5 miliarde de dolari în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

Kylie Jenner a intrat pentru prima oară în acest clasament, la doar 19 ani. Este cea mai tânăra de pe listă. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici